Ansatte

Ekornet

Magnus Kvisler

Stilling: Assistent

Nora Grane

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Nora har tatt utdannelse som barne- og ungdomsarbeider her hos oss i Tamburbakken. Gladlaks Barneyogalærer.

Camilla Staurung

Stilling: Pedagogisk leder

Camilla er utdannet førskolelærer fra Dronning Mauds Minne høgskolen i Trondheim i 2002. Hun har fordypning i småbarnspedagogik. Camilla begynte i Tamburbakken Barnehage august 2019. Gladlaks Barneyogalærer.

Malgorzata Kiszka

Stilling: Pedagogisk leder

Gosia er fra Polen. Hun har tatt en master i matematikk med informatikk og gått på høyskole med spesialisering i førskolelærerutdanning. Gosia begynte i Tamburbakken Barnehage høsten 2015. Gladlaks Barneyogalærer.

Kontor

Marianne Daniella Engebretsen

Stilling: Daglig leder
468 36 113
barnehage@tamburbakken.no

Marianne er fra Danmark og har utdannet seg til pedagog fra Holstebro Pedagog Seminarium i Danmark 2002. Marianne har tatt videreutdanning ved Høgskolen i Oslo - Barnevern og kunnskap, hjelp til barn i vanskelige livssituasjoner og samfunnsvitenskapelig teori med spesiell innretning mod sosialt arbeide. Marianne studerer styrerutdanning, på deltid, på OsloMet. Marianne begynte i Tamburbakken Barnehage juni 2015. Gladlaks Barneyogalærer.

Maurtua

Andreas Svendsen Barlie

Stilling: Fagarbeider

Anne Fjeld

Stilling: Assistent

Anne jobber i en 20 % stilling dette barnehageåret. I tillegg benytter vi Anne som vikar.

Line Kristiansen

Stilling: Pedagogisk leder

Line er utdannet førskolelærer fra Lærerhøgskolen i Halden 1999. Hun har fordypningsenhet i forming. Line begynte i Tamburbakken Barnehage 1999. Gladlaks Barneyogalærer.

Rose Malin Thørner

Stilling: Assistent

Malin er fra Sverige. Hun jobber i et 100 % svangerskapsvikariat for Tamana. Malin er snart ferdig barne og ungdomsarbeider.

Lise Iversen

Stilling: Fagarbeider

Lise er utdannet barnepleier. Lise er ansvarlig for HMS og brannvern i barnehagen. Dette barnehageåret har Lise en ukentlig seniordag. Lise begynte i Tamburbakken Barnehage i 1995. Gladlaks Barneyogalærer.

Vilde Tveita

Stilling: Pedagogisk leder

Vilde er utdannet barnehagelærer fra OsloMet i 2019. Hun har fordypning i barn med særskilte behov. Vilde begynte i Tamburbakken Barnehage 1999. Gladlaks Barneyogalærer.

Permisjon

Tamana Nasiry-Janan

Stilling: Assistent

Tamana er fra Afganistan/ Ungarn. Hun har en bachelor i sosiologi fra Ungarn. Hun begynte i Tamburbakken barnehage februar 2021.

Anna Magdalena Przybecka

Stilling: Pedagogisk leder

Anna er fra Polen hvor hun har tatt bachelorgrad i pedagogikk – førskolelærer. Anna begynte i Tamburbakken Barnehage i 2014. Gladlaks Barneyogalærer.